Elrontott vacsora PERCRŐL PERCRE

A mérkőzésről tudósított: JUTASI RÓBERTA mérkőzésről tudósított: JUTASI RÓBERT
Vágólapra másolva!
2008.11.02. 01:11
Címkék
A motivált Kaposvár könnyedén győzte le a szétesőben lévő REACot. A Rákóczi három fejesgólt szerezve nyert.

Ilyen az, amikor a vacsora visz szaharap.

A Kaposvár könnyedén nyert a REAC ellen, és a hazai szurkolók ünneplés közben azt skandálták: „Vacsora, vacsora!”, utalva Kutasi Róbert lapunknak adott nyilatkozatára. A budapesti klub sportigazgatója az Erős Károly-féle ügy apropóján beszélt (csak emlékeztetőül: a középpályás két társa, Balaskó Iván és Lisztes Krisztián teljesítményét is kritizálta a csapat pocsék produkciói kapcsán), és azt mondta, szombaton este a REAC megeszi a Rákóczit.

Hát egy túróst ette meg!

Mindenesetre az Erős Károly által megfogalmazott kritikára Lisztes Krisztiánnak ezúttal a pályán volt lehetősége válaszolni – Balaskó Iván pénteken megsérült, ő az idén aligha játszhat már bajnoki meccsen. A korábbi Üllői úti kedvenc végighajtotta a mérkőzést, küzdött, sőt volt, hogy Erős Károlyhoz passzolt.

Azonban hiába a nagy akarat, az egység, ha – szó szerint – fejben jobb az ellenfél. A REAC-nak ez volt a végezete Kaposvárott: Bojan Bozsovics, Zahorecz Krisztián és Bogdán Gábor ugyanis fejesből szerzett gólt.

„Nem készültünk arra, hogy beadásokkal és szögletrúgásokkal hozzuk zavarba a REAC-ot – mondta a mérkőzés után Zahorecz Krisztián. – S hogy foglalkoztatott-e minket az, hogy a REAC-nál a kaposvári meccsel kapcsolatban a vacsorát emlegették? Erről egyetlen mondatot váltottunk az öltözőben – azt, hogy mi csak a játékra figyeljünk!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik