Kétszer a románok ellen

K. G.K. G.
Vágólapra másolva!
2008.06.17. 00:28
Címkék

A délelőtti edzés után hét főn sajtótájékoztatót tartott az olimpiai bajnoki címet védő magyar férfi vízilabdaválogatott, a fórumon Kemény Dénes és Kiss Gergely képviselte a nemzeti csapatot.

„Fáradtak a játékosok, de meg szeretnék nyerni mindkét mérkőzést a románok ellen – mondta a válogatott szövetségi kapitánya – Jövő hét végén fogom megnevezni azokat, akikre a július 4. és 13. között rendezendő Európa-bajnokság alatt is számítok, így csütörtökön és pénteken a Románia elleni nagyváradi és szolnoki mérkőzésnek a válogatottba kerülés lesz a tétje.”

Ráadásul nagy a valószínűsége annak, hogy aki bekerül a 13-as Eb-keretbe, az lehet ott az olimpián is. Kiss Gergely arra hívta fel a figyelmet, hogy bár a románok nagy meglepetésre nem lesznek ott Pekingben, és csak az Eb-re készülnek, nem lebecsülendő a csapatuk.

„Remélem, az eddigi kemény munka nem fogja túlzottan visszavetni a teljesítményünket, noha az elmúlt hetekben edzések után többször is ott vettünk levegőt, ahol csak ritkán szoktunk – mondta a balkezes klasszis. – Megpróbáljuk kiszolgálni a közönséget, és mivel senkinek sincs biztos helye az Eb-keretben, mindenki a maximumot fogja nyújtani.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik