Megújult Magyarország piacvezető sportmagazinja, a Képes Sport

Vágólapra másolva!
2008.03.13. 15:12
A tavaszi megújulásból a Képes Sport sem maradt ki. A piacvezető magazin munkatársai ősz óta készültek a nagy átalakításra, hónapokon át tervezték az új Képes Sport arculatát és tartalmi megújulását. Mivel a Képes Sport piacvezető a maga területén, a ráncfelvarrásra nem az eladási adatok miatt volt szükség.
A legmarkánsabb változás a címlapot érinti. Az új címlap valamelyest szellősebb, ugyanakkor továbbra is látványos, dinamikus. A belső oldalakon a korábbiaknál markánsabb színekkel operál a művészeti részleg, de mindemellett természeten tartalmilag is megújult a Képes Sport.

,,A célunk az volt, hogy még élvezetesebb, még kreatívabb magazint tegyünk az olvasók elé. Sokat dolgoztunk rajta, de úgy érezzük, megérte. A szerkesztőség összes munkatársa büszke az új Képes Sportra. Mi szeretjük, reméljük, az olvasók és hirdetési partnereink is szeretni fogják az új mezbe öltözött KS-t” – összegzett Sal Endre főszerkesztő.

A megújult tartalom mellől természetesen nem maradhatnak el az extra mellékletek sem: a Képes Sport március 12-től 4 héten keresztül minden héten egyedi ajándékokkal lepi meg olvasóit.

A KS tavaszi felfrissülése a magazin weboldalát sem kerülhette el, hamarosan megújult tartalommal, átalakult képi világgal, újabb és újabb szolgáltatásokkal jelentkezik a www.kepessport.hu.

Képes Sport. Belépés csak sztároknak!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik