Nehéz lesz így bevásárolni

SZ. E. M.SZ. E. M.
Vágólapra másolva!
2007.03.22. 11:08
Címkék

A Bayern München vereséget szenvedett a hétvégén a Frankfurttól, és ezzel igen messzire került a bajoroktól a bajnoki cím. A vezetőség máris gőzerővel dolgozik a keret nyári megerősítésén. Ottmar Hitzfeld vezetőedző szerint a középpályán és a támadósorban lenne szükség új játékosokra: „Mindenki számára nyilvánvaló, hogy kreatívabban kell játszanunk, ha eredményesek akarunk lenni.”

A szakember meglátásai megalapozottnak tűnnek, főleg, mivel Sebastien Deisler visszavonult, Mehmet Scholl az idény végén hagy fel a játékkal, Hasan Salihamidzic a nyártól a Juventusban folytatja, míg az iráni Ali Karimi, a paraguayi Roque Santa Cruz és a perui Claudio Pizarro is elhagyhatja az együttest. Nem beszélve Owen Hargreavesről, akire a Manchester United vetett szemet.

Az már most biztos, hogy Jan Schlaudraff, az argentin José Ernesto Sosa és a török Hamit Altintop a következő szezonban a bajoroknál folytatja, de KarlHeinz Rummenigge ügyvezető szerint ezzel még korántsem ért véget az együttes megerősítése.

„Még legalább egy-két igazolást tervezünk. Sajnos ez nem csak pénzkérdés, mivel az angol, az olasz és a spanyol bajnokság sokkal vonzóbb a klasszis játékosok számára, mint a Bundesliga”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik