Csak bepréselt egy gólt a ZTE

GONDI BÉLAGONDI BÉLA
Vágólapra másolva!
2006.11.09. 01:55
Címkék
Alaposan megszervezte csapata védekezését Aczél Zoltán, a REAC edzője: Pusztai Olivér és Cseri Gergő figyelt a hazaiak két támadójára, Waltner Róbertre és Sebők Józsefre, Tamási Zoltán pedig, ha kellett, kisegítette a társait. A két szélső középpályás, Dinka Balázs és Makra Zsolt rendre visszazárkózott, így aztán a fővárosiak többnyire létszámfölényben voltak a hazaiak erőtlen támadásainál. Meglepő volt az is, hogy a ZTE próbálkozásai általában középre ívelésekkel fejeződtek be, hiszen, Ilyés Dániellel az élen, a REAC hátsó alakzata magabiztosan hárította ezeket a próbálkozásokat. Amikor lehetőségük adódott a rákospalotaiaknak, akkor Torma Gábor mellé Polonkai Attila és Török Sándor is felzárkózott, s Töröknek a 37. percben volt is egy nagy helyzete, de Varga Zoltán bravúrral tisztázott. A félidő hajrájában annyiban változott a helyzet, hogy Sebők József kiállításával megfogyatkozott a ZTE.A második félidőben a tíz emberrel játszó Egerszeg fegyelmezetten védekezett, és több gólhelyzetet dolgozott ki, mint a vendégcsapat, s ezért elsősorban a lendületesen futballozó és az egész pályát bejátszó Waltner Róbert dicsérhető.ZALAEGERSZEG - REAC 1–0 (0–0)
Zalaegerszeg, 1000 néző. Vezette: Bede (Márton, Iványi)
ZTE: Varga Z. – Kocsárdi, Sebők V., Botis, Kádár T. – Máté P., Lendvai, Franciskovics (Ferenczi, a szünetben), Józsi – Waltner (Simonfalvi, 87.), Sebők J.
Vezetőedző: Simon Antal
REAC: Illyés – Pusztai, Tamási, Cseri – Dinka, Horváth G. (Kovács B., 60.), Kapcsos, Polonkai, Makra – Torma (Virágh T., 89.), Török S. (Délczeg, 72.)
Vezetőedző: Aczél Zoltán
G: Ferenczi (11-esből, 55.)
Kiállítva: Sebők J. a 45. percben
Jó: Waltner, Kádár T., Lendvai, ill. Illyés, Tamási

Mestermérleg
Simon Antal:
– Az első félidőben nagy fölényben voltunk, de az utolsó passzokat elhibáztuk. Szünet után emberhátrányban is sikerült minimális előnyt kiharcolnunk.
Aczél Zoltán: – Ha egy csapat a ZTE otthonában kupameccsen egy góllal veszít, az szerintem jól teljesít. Más kérdés, hogy a támadójátékunk akadozott, de maradt esélyünk a visszavágóra. ---- P ---- &
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik