Rossi: 7.2, Leekens: 4.0; Liu Shaolin: Zsenik vagyunk!

Vágólapra másolva!
2018.11.20. 23:35
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Összehasonlítottuk a Marco Rossi- és a Georges Leekens-érát, avagy górcső alatt 2018. A belga, majd olasz kézben lévő válogatott tíz mérkőzése, osztályzatok, beilleszkedés, kommunikáció, stratégia, munkamódszer és eredményesség két oldalon.
Összehasonlítottuk a Marco Rossi- és a Georges Leekens-érát, avagy górcs
ő alatt 2018. A belga, majd olasz kézben lévő válogatott tíz mérkőzése, osztályzatok, beilleszkedés, kommunikáció, stratégia, munkamódszer és eredményesség két oldalon.

Herczeg András cáfolja, hogy az orvosok egészségügyi okokból eltiltották volna a kispadtól. Bár tavaly valóban volt egy kisebb rosszulléte, a Loki iránti tűz szerinte kiolthatatlan – a Debrecen mestere a magyar fiatalok beépítéséről és a vezetőedzői megbízatással járó stressz hátrányairól is beszélt Babják Bencének..

Kammerer Zoltán még csak 40 éves, így aztán természetes, hogy ma is nap mint nap hajóba ül. Háromszoros olimpiai bajnok kajakosunk a jövőben amolyan mentorként, ha úgy tetszik, „játékos-edzőként” dolgozik majd a nála jó két évtizeddel fiatalabbak között és mellett..

Az épp 110 éves MOKSZ két koronagyémántja, Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang magabiztosan tekint a jövőbe, és okkal teszi. Az olimpiai bajnokok az ellenfelekről, a váltótársakról és a rájuk váró újabb és újabb lépcsőfokokról is nyíltan beszéltek Kovács Erikának, miközben az ellen sincs kifogásuk, ha zseninek minősítik őket... De miért is lenne?

Ha pedig szerda, akkor Hajrá, foci! melléklet 4 oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik