Nagy Zsolt sírt örömében; Sir Hamilton?

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2019.11.05. 23:17
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Nagy Zsolt remélte, hogy eljön a pillanat, amikor válogatott meghívót kap. A Puskás Akadémia balhátvédje örömében elsírta magát, amikor megtudta, hogy az Uruguay és Wales ellen készülő válogatott keretében számít rá Marco Rossi szövetségi kapitány. Zombori András interjúja.
Nagy Zsolt remélte, hogy eljön a pillanat, amikor válogatott meghívót kap.
A Puskás Akadémia balhátvédje örömében elsírta magát, amikor megtudta, hogy az Uruguay és Wales ellen készülő válogatott keretében számít rá Marco Rossi szövetségi kapitány. Zombori András interjúja.

Több csapatnak is már a negyedik fordulóban esélye nyílt és nyílik bejutni a BL legjobb 16 csapata közé. Kétoldalas összeállítás dolgozza fel a klubfutball legrangosabb sorozatának keddi és szerdai történéseit.

Támogassuk, és ne gátoljuk a magyar sportot, a sportolókat és Budapestet – mondja Szabó Tünde, az EMMI államtitkára. A sportvezető úgy véli, ha már Magyarország évek óta rangos nemzetközi sportesemények házigazdája, ennek az új fővárosi vezetőség sportrendezvényekhez való hozzáállásában is tükröződnie kell.

Mikor üssék lovaggá Lewis Hamiltont, ha nem most? A Formula–1 immár hatszoros világbajnoka olyanok örökébe léphet, mint az egyaránt Sir Jack Brabham, Frank Williams vagy Jackie Stewart. Zsoldos Barna végigvette, mi kell ahhoz, hogy II. Erzsébet Hamiltonból is Sirt csináljon.

És ha szerda, akkor ezúttal Hajrá, foci! melléklet 4 oldalon – Erős Károllyal, aki a fiával játszhat együtt, továbbá az Eb-selejtezős meccsekre készülő női válogatottal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik