Németországi otthonában, a négy fal között tölti a napjait Sallai Roland. A Freiburg 22 éves, 16-szoros válogatott szélsője lapuknak elmondta: odakint is pánik van, kifosztották a boltokat, mindenki bespájzolt élelmiszerből. Ők a csapattársaival egyénre szabott edzésprogramot kaptak a szakmai stábtól, azt csinálják, s persze várják a friss híreket. Az illetékesek március 30-án ülnek le újra egyeztetni, és döntenek a folytatásról. Sallai szerint ha lesz játék, akár a nemzetközi kupaszereplést érő helyet is megcélozhatják.

Rendhagyó születésnap volt a mostani Demjén Patrik, a Zalaegerszeg kapusa számára, aki vasárnap volt 22 éves. Az elmúlt tíz évben most fordult elő először, hogy odahaza, Dorogon, családi körben fújhatta el a gyertyát a tortán, ilyenkor, március vége felé ugyanis rendre valamelyik válogatottal futballozott a világban. Első NB I-es idényében összességében jól teljesít – a ZTE az MTK-tól vette meg tavaly nyáron, de 2018 januárja és 2019 júniusa között az NB II-es Budaörsi SC-ben szerepelt kölcsönben.

Marija Lojanica személyében szerb erőnléti edzője van a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának. A szakember a Bajnokok Ligája-címvédő Vardar Szkopjétól érkezett 2019 nyarán, a kézilabda előtt dolgozott röplabdázókkal, labdarúgókkal és teniszezőkkel is. A Nemzeti Sportnak adott interjúban a földet Ana Ivanoviccsal már körbeutazó tréner elmondta: a legnagyobb kihívást egyértelműen a tenisz jelentette számára. Veszprémben nem tudta, mire számítson, de kellemesen csalódott: nagyon profi körülmények közé csöppent.