Interjú a 70 éves Egervári Sándorral; Berki búcsúja a vállától függ

Vágólapra másolva!
2020.07.14. 23:02
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Egervári Sándor szerdán hetvenéves. A súlyos betegségéből lassan gyógyuló háromszoros bajnok, U20-as vb-bronzérmes egykori szövetségi kapitánnyal Pietsch Tibor és Zombori András beszélgetett a futballsikerek mellett Pomázról, a családról, a kitartásról és a Hanna-fáról is...
Egervári Sándor szerdán hetvenéves.
A súlyos betegségéből lassan gyógyuló háromszoros bajnok, U20-as vb-bronzérmes egykori szövetségi kapitánnyal Pietsch Tibor és Zombori András beszélgetett a futballsikerek mellett Pomázról, a családról, a kitartásról és a Hanna-fáról is...

Hajnal Tamás szerint a Fradi bajnoki címének az az elsődleges titka, hogy a csapat készen állt a sorozatterhelésre. A Ferencváros sportmenedzsere a járvány okozta nehézségek mellett az új idényről, az átigazolási piacon tapasztalható nehézségekről és Otigba Kenneth távozásáról is beszélt Babják Bencének.

A héten a 35. Formula–1-es Magyar Nagydíj következik – az első, amelyet üres lelátók előtt rendeznek meg. Zsoldos Barna beharangozó írása az elmúlt harmincnégy esztendő felejthetetlen pillanatait idézi fel.

Berki Krisztián válla momentán remek, de nem volt ez mindig így. Olimpiai bajnok tornászunk egyelőre nem konkretizálja a visszavonulását, de nagy versenyen szeretne búcsúzni, és ebben csak egy esetleges sérülés akadályozhatja meg. Kovács Erika interjúja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik