Holender: Nincs lehetetlen; Stimac: Vb-bronz a háborúból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.09. 22:43
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Holender Filip fordított utat jár be, mint egykor Budapestről Kragujevacba költöző magyar nagyapja. A válogatott keret újoncát hajtja szerb vére is, szerinte nincs lehetetlen, és Pietsch Tibornak elmondta, hogy egymásért, egy célért és egy nemzetért küzd majd a görögök és az észtek ellen a csapat.
Holender Filip fordított utat jár be, mint egykor Budapestr
ől Kragujevacba költöző magyar nagyapja. A válogatott keret újoncát hajtja szerb vére is, szerinte nincs lehetetlen, és Pietsch Tibornak elmondta, hogy egymásért, egy célért és egy nemzetért küzd majd a görögök és az észtek ellen a csapat.

Igor Stimaccal, a horvátok vb-bronzérmes legendájával Csillag Péter beszélgetett. A korábbi remek védő, majd szövetségi kapitány egyértelműen annak tudja be az 1998-as világbajnoki bronzérmet, hogy a horvát nemzet a délszláv háborúból lelkileg megerősödve, egységesen jött ki. Amúgy pedig szerinte a horvát futball aranytartaléka a falvakban van, ahová nem jutnak el a modern világ hívságai.

David Davis bemutatkozott Veszprémnek. Simon József tanúja volt annak, amint a Telekom új spanyol mestere álomcsapatnak titulálja leendő együttesét, de Pérez Carlos véleményét is lejegyezte az edzőkollégáról, és Gulyás István, a kispadról hirtelen sportigazgatóvá átlényegülő veszprémi legenda is elmondta, miben is áll majd a jövőbeni feladata.

Liu Shaoang a hétvégi ob-n a bátyját is legyőzve nyert, de ebből nem csinál presztízskérdést. Viszont Shaolinnal ellentétben legalábbis a közelmúltig nem azért nem kelt fel reggel, mert nem volt miért, és hiányzott a motiváció, hanem mert nem bírt... Kovács Erika interjúja.

Ha pedig szerda, akkor ezúttal is Hajrá, foci! melléklet 4 oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik