• „Csak úgy érhetünk el sikert, ha keményen megdolgozunk érte. Nehéz mérkőzésre számítok, nagyon szeretném, ha a játékosok átlépnék a határaikat, ahogy tették a legutóbbi két hazai mérkőzés alkalmával. Szintén bízom a szurkolók támogatásában.” Beszámolónkból kiderül, mi mindenről beszélt még Marco Rossi szövetségi kapitány a szlovákok elleni sorsdöntő Eb-selejtezőt megelőző utolsó sajtóbeszélgetésen Telkiben.

• Még csak 21 éves volt, amikor négyéves megállapodást kötött a Brescia együttesével. Azóta megjárta Dél-Koreát és Törökországot is, most pedig harminchárom évesen visszatért Magyarországra, és Újpestre igazolt. Feczesin Róbert 13 év után öltözött újra lila-fehérbe, a bemutatkozó meccsén öt perc játék után gólt szerzett, csapata viszont nehéz időszakot él. Hogy vajon meddig, arról is kifejtette véleményét a támadó lapunknak nyilatkozva.

• Az embereket érdekli az újfajta öttusa, erről is beszélt szűk körű sajtóbeszélgetésen II. Albert, aki a Nemzetközi Öttusaszövetség tiszteletbeli elnökeként járt a budapesti vb-n. A monacói herceget kérdeztük országa új kedvencéről, a Formula–1-es pilóta Charles Leclerc-ről és arról is, miként éli meg, hogy a hercegség futballcsapata, az AS Monaco gyengén rajtolt a francia bajnokságban.

• Népsport mellékletünkben bemutatjuk a világ egyetlen olyan Nobel-díjasát, aki állt olimpiai dobogón (pontosabban érmet kapott, hiszen a dobogóra csak 1932-ben léptek fel először). A brit Philip Noel-Baker középtávfutóként 1920-ban volt 1500-on ezüstérmes, majd pedig 36 évig ült a brit parlamentben. A hidegháború idején a teljes leszereléssel kapcsolatos vízióiért megkapta a Nobel-békedíjat.