Eb 2016: Moldovan már elkezdené lefoglalni a szállást

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.23. 13:52
A románok elégedettek a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság csoportjainak sorsolásával, úgy vélik, nem lehet kifogás, ha nem jutnak ki a magyar válogatottat is felsorakoztató hatosból. Viorel Moldovan már a szállást is elkezdené lefoglalni.

„Kiegyenlített a csoport, a finneket és az északíreket is komolyan kell venni, míg az első két kalapból a görögöket és a magyarokat szerettem volna. Ha innen nem jutunk ki, nem lehet kifogás, akkor nincs is helyünk az Eb-n" – mondta a korábbi román válogatott Gheorghe Popescu.Gheorghe Popescu.

„Ez egy jó csoport. A magyarokat ismerjük, jobbak voltunk náluk. A finnek, az északírek és Feröer is jó ellenfél. Ha nem jutunk ki ebből a csoportból, az nagy szívás lenne. Azt mondom, a szövetségnek már most el kellene kezdenie szállást keresnie Franciaországban, most még sokkal olcsóbb" – mondta magabiztosan a már visszavonult támadó, Viorel Moldovan.

24-ES EB-MEZŐNY = 1 rendező (Franciaország) + 9 csoportgyőztes + 9 csoportmásodik + 1 (a legjobb) csoportharmadik + a csoportharmadikok által vívott pótselejtező 4 győztese

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik