Dicsérték a magyar kapusokat; Mohl Dáviddal sokáig nem beszélt az edzője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.20. 23:20
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Gulácsi Péternek, az RB Leipzig kapusának óriási szerepe volt abban, hogy csapata csak 1–0-ra kapott ki a Bayern Münchentől, míg Bogdán Ádám, a skót Hibernian kapusa a Rangers ellen 0–0-ra végződő rangadón védte ki az ellenfél szemét – előbbit a tekintélyes német sportlap, a Kicker, utóbbit pedig a Rangers világhírű edzője, Steven Gerrard az egekig magasztalta.
Gulácsi Péternek, az RB Leipzig kapusának óriási szerepe volt abban, hogy csapata csak 1–0-ra kapott ki a Bayern Münchentől, míg Bogdán Ádám, a skót Hibernian kapusa a Rangers ellen 0–0-ra végződő rangadón védte ki az ellenfél szemét
– előbbit a tekintélyes német sportlap, a Kicker, utóbbit pedig a Rangers világhírű edzője, Steven Gerrard az egekig magasztalta.

Egyre mélyülő válság. Az OTP Bank Liga utolsó helyén telelő Haladásnál nagy változásra van szükség ahhoz, hogy az idény végén megkapaszkodjon az élvonalban. Őszértékelő sorozatunk első részében a szombathelyi együttes van terítéken.

Mohl Dávidot, az újpestiek futballistáját zavarja, hogy sokáig nem is beszélt vele edzője, Nebojsa Vignjevics, és az is kiderült, ha új csapathoz szerződne, nem tartja vissza a lila-fehér klub, már januárban eligazolhat. A játékost Bodnár Zalán kérdezte.

Megvan Mikler Roland utódja. A nyártól a Szegedet erősítő klasszis kapus helyét a Tatabányától elcsábított Székely Márton veszi át a Veszprémnél. Simon József írása.

A hagyománynak megfelelően a sportági szakszövetségek az idén is megválasztották sportáguk legjobbjait. A névsor ezúttal is veretes, többek között Hosszú Katinka (úszás), Liu Shaolin Sándor (rövid pályás gyorskorcsolya), Kozák Danuta (kajak), Szilágyi Áron (vívás), Bácsi Péter (birkózás), Keszthelyi Rita (vízilabda), Hanga Ádám (kosárlabda), Márton Anita (atlétika) is felkerült az 59 sportági szövetség szavazata alapján összeállt listára.

Pénteki Sportkrém-mellékletünk tartalmából. Az Európa-bajnok tornász, Varga Adrienn a szobamamuszával tart rendet az edzésen; Tóth Dávid hiába kapaszkodott lábujjaival a sziklaperembe, lelökték; Ki mit hoz otthonról? Szenteste után is jön a hajnali NFL-közvetítés.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik