Bolgár–magyar: visszaválthatók a meccsjegyek

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.03.16. 12:06
A szurkolóknak lehetőségük lesz visszaváltani a jövő csütörtökre tervezett, de elhalasztott bolgár–magyar labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtezőre szóló belépőjegyeket – számolt be hétfőn az MLSZ Twitter-oldala.

A koronavírus-járvány terjedése miatt a múlt héten vált véglegessé, hogy bizonytalan ideig nem lehet megrendezni az összecsapást, amelynek győztese az Izland–Románia találkozó továbbjutójával mérkőzött volna meg az Eb-szereplésért.

A kontinensviadal a tervek szerint június 12-én kezdődik Rómában, a július 12-ig tartó tornát 12 városban, köztük Budapesten rendeznék.

Az UEFA múlt kedden cáfolta az Eb halasztásáról szóló sajtóhíreket, és jelezte: „a tervezett menetrendet nem kell módosítani”. Az európai szövetség kedden videokonferenciában tart egyeztetést a nemzetközi sorozatokról és az Eb-ről.

MLSZ on Twitter

Miután múlt héten véglegessé vált, hogy a bolgár-magyar mérkőzést nem rendezik meg, az erre a mérkőzésre a vendégszektorba szóló jegyeket lehetőség lesz visszaváltani partnerünknél. A részletekről az Interticket tájékoztatását hamarosan közöljük. #csakegyutt #magyarok #BULHUN



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik