Marco Rossi nyomában Olaszországban járt Csillag Péter és Tumbász Hédi. Az első, kétoldalas riportrészletből kiderül, hogy a pozzuoli futballban hol tartják számon a magyar válogatott szövetségi kapitányát, de az is, miként kerül a képbe a halpiac, egy forrongó vulkán és Sophia Loren.

A Mol Vidiben csak öten kaptak osztályzatot valamennyi BL-, illetve El-mérkőzésen. Bodnár Zalán elemzéséből kiderül, hogy Marko Nikolics meglehetősen szűken mérte a játékperceket a keret kiegészítő embereinek, hogy kik voltak a legkiegyensúlyozottabbak, és hogy a gyengén kezdő Huszti Szabolcs hogyan támadt fel a csoportkörre.

Ősz-, illetve évértékelő sorozataink labdarúgásban az Újpesthez, a csapatsportok között a férfi vízilabdához érkeztek. Különösebb meglepetést sem a lilák, sem a pólósok nem szereztek...

Győr kontra Fradi – szuperrangadóval folytatódik a női kézilabda-bajnokság. A szerdai csata előtt az érintett felek a decemberi Eb magyar NB I-re gyakorolt hatását helyezték a fókuszba, avagy sok múlik majd a kondíción.

• A fókuszban Tokió és az Eb: négy oldalon az éves versenynaptár. Olimpiai kvalifikációs világversenyek sorát rendezi Magyarország, de az F1-es Magyar Nagydíj mellett a vizes és az atlétikai vb-re, no meg a labdarúgó Eb-selejtezőkre is megkülönböztetett figyelem vetül 2019-ben.

• Ha pedig szerda, akkor ezúttal is Hajrá, foci! melléklet 4 oldalon.