„Nagyon boldogok vagyunk, hogy meghívást kaptunk az eseményre – mondta Czibor Írisz, aki testvére, Erzsébet helyett is vitte magyarul a szót. – Büszkék vagyunk apukánkra, alig tudok beszélni, mert sírni fogok. Nagyon szép ez az ünnep, amelyet életre hívtak.”

 
Elindult Komáromban a Czibor-emlékév 
Czibor Zoltán és Kocsis Sándor: az Üllői úti fiúk  
Czibor-emlékév: „Akkor szólj, ha Komárom következik – akkor otthon vagyok!”
Czibor, Kubala és Kocsis gyereke is a helyszínen szurkolt az FTC-nek – képek 

A Barcelonában élő Czibor-lányok nemcsak a pénteki ünnepségre és az Aranycsapat legendás balszélsőjéről készült életrajzi musical ősbemutatójára érkeztek Magyarországra, hanem csütörtökön ifjabb Kosics Sándor és ifjabb Kubala László társaságában megtekintették a Groupama Arénában a Ferencváros Suduva elleni Európa-liga-selejtezőjét.

„Annyira élveztem, kiabáltam, spanyolul persze, és nagyon boldog voltam, hogy a Ferencváros bejutott a csoportkörbe. És miután az Espanyol lesz az egyik ellenfele, biztosan találkozunk Barcelonában, várok ott mindenkit!” 

Czibor Írisz videónkban arról is beszél, hogy többek között bejárták a Vasas új stadionját, voltak Csepelen és a Honvéd akadémiáján is. Mindegyik nagyon tetszett nekik, s úgy véli, tíz év múlva a kispestieknek nagy csapatuk lehet, ha felnőnek azok a gyerekek, akiket az akadémián látott futballozni.