Válogatott: Szoboszlaiék szívesen fogadták Dárdai bejelentését

H. Á.H. Á.
Vágólapra másolva!
2024.01.22. 21:48
Dárdai Márton a Hertha mezében (Fotó: Getty Images)
Több jelenlegi és korábbi magyar válogatott játékos is kommentálta, hogy Dárdai Márton hétfő este közösségi oldalán bejelentette: eldöntötte, hogy a jövőben a magyar válogatott színeiben szerepel.

Amint arról beszámoltunk, hétfőn este instagram-posztjában jelentette be a német másodosztályban szereplő Hertha 21 éves középső védője, hogy miután 24 alkalommal szerepelt a különböző német utánpótlás-válogatottakban, a felnőttek között a magyar válogatottban szeretne szerepelni.

Dárdai bejegyzéséhez pillanatokon belül elkezdtek zárporozni a hozzászólások, bő másfél óra alatt közel tízezer reakció érkezett. Többek között a volt és jelenlegi magyar válogatott labdarúgók is hozzászóltak a poszthoz.

 

Szoboszlai Dominik és Gulácsi Péter egy szívecskével üdvözölték Dárdait, amire a leendő magyar válogatott védő viszontreagálva mondott köszönetet, ahogy az őt szintén üdvözlő Loic Negónak és a 2019 őszéig a válogatottban 37 meccsen négy gólt szerző Németh Krisztiánnak is.

Dárdai és Szoboszlai „párbeszéde”

Dárdai bejegyzésénél egyébként a német szurkolók hozzászólásaiból egyértelműen kiderült, megértik a 21 éves védő döntését, ám akad aki azt is hozzá teszi: „Csináld úgy mint apukád! Amíg a Herthával maradsz, addig minden rendben!”  

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik