Válogatott: „Csak szuperlatívuszokban lehet beszélni róla” – a montenegrói kapitány Szoboszlairól

CSELŐTEI MÁRKCSELŐTEI MÁRK
Vágólapra másolva!
2023.11.19. 17:38
null
A montenegrói kapitány a saját csapatát, de a mieinket is dicsérte (Fotó: Árvai Károly)
Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott már Európa-bajnoki résztvevőként győzte le 3–1-re Montenegrót a Puskás Arénában az Eb-selejtező G-csoportjának utolsó fordulójában. A meccset követő sajtótájékoztatón a montenegrói szövetségi kapitány, Miodrag Radulovics értékelt.  


„Jó mérkőzés volt, kiváló közönség előtt. Láthatták, hogy győzelemre játszottunk, de hamar kijött, hogy nem vagyunk frissek. Ennek ellenére betaláltunk, majd sikerült távol tartani a kapunktól a magyar válogatottat. A második félidőben azonban a kapuscserénk után jött Szoboszlai Dominik, és megfordította a meccset. Ezért kerül ennyibe, ezért emlegetik a legnagyobb nevek között... csak szuperlatívuszokban lehet beszélni róla” – kezdte értékelését Miodrag Radulovics.

„Arról most nem szeretnék beszélni, mi lesz a posztommal így, hogy nem jutottunk ki. Én erre a három évre nagyon büszke vagyok, ezt elmondhatom. Magas mércét állítottam fel, a kijutásra mentünk, ez nem jött össze. Nehezen fogadjuk el a vereségeket, főleg mert többször is jobbak voltunk, mint ahogy azt az eredmény mutatta. Azt azért hozzátenném, hogy szerintem a Puskás Arénában nagyon rég játszott úgy csapat, mint a mienk” – zárta mondandóját a montenegrói kapitány.

A TELJES SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ

EURÓPA-BAJNOKI SELEJTEZŐ
G-CSOPORT,10. FORDULÓ
MAGYARORSZÁG–MONTENEGRÓ 3–1 (0–1)
Budapest,Puskás Aréna,65 ezer néző.V:Makkelie (holland)
MAGYARORSZÁG:
Dibusz – Balogh B., Lang, Szalai A. – Bolla (Nego, a szünetben), Nagy Á. (Szuhodovszki, 90+4.), Styles (Horváth K., 63.), Nagy Zs. – Szoboszlai, Gazdag (Kalmár, a szünetben) – Ádám Martin (Németh A., 78.).Szövetségi kapitány:Marco Rossi
MONTENEGRÓ:Mijatovics (Djukics, 58.) – Rubezsics (Raicskovics, 76.), Szavics, Vujacsics – Vesovics (M. Vukcsevics, 55.), M. Jankovics (A. Radulovics, 70.), Kucs, Camaj (Krsztovics, 70.), A. Vukcsevics – Oszmajics, Jovetics.Szövetségi kapitány:Miodrag Radulovics
Gólszerző:Szoboszlai (66., 68.), Nagy Á. (90+3.), ill. Rubezsics (36.)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

A G-CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
1. MAGYARORSZÁG85316–7+918
2. Szerbia842215–9+614
3. Montenegró83239–11–211
4. Litvánia81348–14–66
5. Bulgária8447–14–74

MINDEN, AMIT AZ EB-SELEJTEZŐRŐL TUDNI KELL, ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik