Válogatott: „Ugyanolyan büszke magyarok vagyunk, mint amilyen büszke olaszok”

SZ. GY.SZ. GY.
Vágólapra másolva!
2023.10.03. 19:03
null
Marco Rossi és Cosimo Inguscio is letette az állampolgári esküt (Fotó: Szabó Miklós) – <a href="https://www.nemzetisport.hu/galeria/marco-rossi-hivatalosan-is-magyar-lett-fotok-szabo-miklos--7299" target="_blank"><strong>KÉPGALÉRIA A KÉPRE KATTINTVA NYÍLIK! </strong></a>
Hivatalosan is letette a Köztársasági Elnöki Rezidencián az állampolgári esküt, és lett hivatalosan is magyar Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, valamint segítője, Cosimo Inguscio. Marco Rossi mindkettejük nevében nyilatkozott a ceremónia után.

„Nagyon boldogok vagyunk most, egyben büszkék a magyar állampolgárságra, amely nagyon sokat jelent mindkettőnk számára – mondta az ünnepség után a Nemzeti Sportnak Marco Rossi mindkettőjük nevében. – Nem egyszerűen érezzük, de biztosak lehetünk a magyarok szeretetében és megbecsülésében azáltal, hogy most már hivatalosan is magyarok vagyunk – ugyanolyan büszke magyarok, mint amilyen büszke olaszok. Az érzés pedig kölcsönös, mi is nagyon hálásak vagyunk minden magyarnak és Magyarországnak.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik