Válogatott: Próbálok tanácsokat adni a játékosoknak – Möller

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.15. 14:32
Andreas Möller, a magyar labdarúgó-válogatottat irányító Bernd Storck segítője a Bildnek beszélt röviden a Magyarország–Norvégia Európa-bajnoki pótselejtezőről, valamint a nemzeti csapatnál betöltött szerepéről.

„A kijutás óriási siker lenne az országnak – kezdte Andreas Möller a Bildnek. – Azonban még sok munka vár ránk, még semmit sem értünk el. A visszavágó nagy taktikai csata lesz.”Andreas Möller a Bildnek. – Azonban még sok munka vár ránk, még semmit sem értünk el. A visszavágó nagy taktikai csata lesz.”

A budapesti visszavágón túl a Bernd Storck mellett végzett feladatáról is szót ejtett a 48 éves edző, kiemelve, ő továbbra is a háttérben szeretne maradni.

„Természetesen tudok neki segíteni, valamint próbálok a játékosoknak is személyre szabott tanácsokat adni. Ennél azonban sokkal fontosabb az, amit Bernd csinál. Ő az egész feje, ő megy elöl, ő állítja össze a csapatot. Én inkább a háttérben maradok, mint egy munkásember.”

„Még minden nyitott, a családommal is meg kell beszélnem a jövőbeni terveim” – mondta Möller a jövőjét firtató kérdésre.

Möller Nemzeti Sportnak adott interjúját itt olvashatják!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik