Női válogatott: kerethirdetés - az MTK alapemberei jubilálhatnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.10. 12:33
Kijelölte keretét az Ausztria és a Bulgária elleni világbajnoki selejtezőre Markó Edina, a magyar női labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A szakember meghívót postázott Szőcs Rékának és Hummel-Smuczer Angélának, az MTK két alapemberének is, akik mérföldkőhöz érkezhetnek a soros feladatok alkalmával.

A magyar bajnok és a nemzeti együttes első számú kapusa, Szőcs Réka az osztrákok elleni szombati selejtezőn léphet pályára ötvenedszer címeres mezben, míg klubtársa, a kék-fehérek csapatkapitánya, Hummel-Smuczer Angéla a bolgárok elleni jövő szerdai találkozón lehet századszor válogatott, ha a „sógorok” ellen is lehetőséget kap.Szőcs Réka az osztrákok elleni szombati selejtezőn léphet pályára ötvenedszer címeres mezben, míg klubtársa, a kék-fehérek csapatkapitánya, Hummel-Smuczer Angéla a bolgárok elleni jövő szerdai találkozón lehet századszor válogatott, ha a „sógorok” ellen is lehetőséget kap.

A selejtezőcsoport negyedik helyén álló magyar válogatottnak – amely ennél hátrébb nem végezhet a hatosban – már nincs esélye kijutni a világbajnokságra.

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE AUSZTRIA ÉS BULGÁRIA ELLEN
Kapusok:
Szőcs Réka (MTK), Kovács Klaudia (Astra HFC)
Védők: Szeitl Szilvia (1. FC Femina), Tálosi Szabina (Südburgenland), Gál Tímea (MTK), Papp Dóra (MTK), Tóth Gabriella (Lübars), Szabó Boglárka (Astra HFC)
Középpályások: Hummel-Smuczer Angéla (MTK), Nagy Lilla (MTK), Csiszár Henrietta (FC Turgu Mures), Szuh Erika (Lübars), Rácz Zsófia (Lübars)
Támadók: Szarvas Alexandra (Basel), Pádár Anita (MTK), Sipos Lilla (AGSM Verona), Zeller Dóra (Hoffenheim), Vágó Fanny (Olimpia Cluj)

Biztonsági tartalék: Németh Júlia (Ferencváros), Mosdóczi Evelin (Ferencváros), Dénes Dorottya (Viktória-Trend Optika FC)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik