U16: vereség a hajrában, kikaptunk Finnországtól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.12. 09:26
U16-os korosztályos labdarúgó-válogatottunk felkészülési mérkőzésen 3–2-es vereséget szenvedett Finnországtól. A Belvon Attila szövetségi edző által irányított magyar csapat 0–2-ről még egyenlített, de a vendégek a hajrában megszerezték a győztes találatot, számolt be a találkozóról az mlsz.hu.

„Sajnálom, hogy nem sikerült eredményesen kezdenünk a közös munkát, de láttam pozitívumokat is, amire a későbbiekben lehet építeni – mondta a lefújás után a válogatott élére februárban kinevezett Belvon Attila. – A csapatjátékkal elégedett voltam, kreatív játékosainknak köszönhetően támadásban végig veszélyesek voltunk, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, ezeket azonban az első hatvan percben kihagytuk. A védekezéssel már több volt a probléma, sokat hibáztunk hátul, ezen a szinten az ilyen kihagyásokat már megbünteti az ellenfél, így volt ez most is, végül ez vezetett a vereséghez.”Belvon Attila. – A csapatjátékkal elégedett voltam, kreatív játékosainknak köszönhetően támadásban végig veszélyesek voltunk, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, ezeket azonban az első hatvan percben kihagytuk. A védekezéssel már több volt a probléma, sokat hibáztunk hátul, ezen a szinten az ilyen kihagyásokat már megbünteti az ellenfél, így volt ez most is, végül ez vezetett a vereséghez.”

U16, FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MAGYARORSZÁG–FINNORSZÁG 2–3 (0–1)
MAGYARORSZÁG:
Demjén Patrik – Rétyi Tamás (Kretz Bálint, 41.), Patik Márton, Tóth Bence (Szalai Attila, 41.), Gergényi Bence (Nagy Zsombor, 58.) – Tajti Mátyás, Cseszlai Bence (Szabó Bence, 57.), Vogyicska Bálint (Bíró Ákos, 67.) – Dragóner Filip, Bíró Bence (Lassú Zsombor, 58.), Kovács Dávid (Herjeczki Kristóf, 41.)
A magyar együttes gólszerzői: Szalai Attila (69.), Patik Márton (72.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik