Jótékonyság: milliós összeg gyűlt össze a Fehér Miklós-tornán

Vágólapra másolva!
2013.12.29. 10:36
Jóval meghaladja az egymillió forintot az az összeg, amely a győri Fehér Miklós-emlékgálán cégek felajánlásai, reklámbevételek és adományok formájában javítja az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány speciális életmentő munkájának feltételeit.

A nézők és résztvevők közül senki sem csalódott a fáradhatatlan szervező, Peczár László sorrendben ötödik rendezvényében, amely harmadszor viselte a Benfica csapatában immár tíz éve tragikusan elhunyt győri labdarúgó nevét.

„Jó érzés, hogy még mindig nem felejtik a fiamat – mondta a 2004-ben elhunyt játékos édesapja, idősebb Fehér Miklós. – Sokan vállalták a részvételt, olyanok is, akikkel Miki már nem játszott, köszönet nekik is azért, hogy ápolják az emlékét."

A győriek a volt ETO-játékosokért szurkoltak: a Hajszán Gyulát, Puglits Gábort, Korsós Attilát, Herczeg Miklóst is soraiban tudó csapat a Dunaszerdahely, majd a Videoton fölényes legyőzésével menetelt előre.

A másik ágon a címvédő Lázár Lovaspark Team Szanyó Károllyal, Juhár Tamással, Kénoszt Ferenccel, Mészöly Gézával összeszokott csapatként vette az akadályokat, megelőzve a Fehér Csaba, Erős Károly, Kovács Zoltán, Lőw Zsolt révén ugyancsak kiváló erőkből álló Újpestet és az ezúttal halványabb MTK-t.

Az emlékgála döntőjében, a két régi rivális küzdelmében a teremspecialistákkal erősítő Lázár Lovaspark Team megismételte tavalyi sikerét, 4–2-re győzte le az Újpestet, a harmadik pedig a Videotont büntetőrúgásokkal legyőző ETO FC lett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik