Szurkolj szívből a Telekommal a magyar válogatottnak!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.27. 09:35
A 2014-es világbajnokság selejtező körében nemzeti tizenegyünk nehéz mérkőzéssorozaton van túl: a meccseken volt sok örömteli, de legalább annyi drámai pillanat is. A java azonban csak most következik!

 

Szeptember 6-án Bukarestbe látogat a válogatott, ahol a fiúknak az eddiginél is nagyobb szükségük lesz a biztatásra! A Telekom különleges közösségi alkalmazást fejlesztett, hogy ezzel is közelebb vigye a foci rajongóit a játékosokhoz, és győzelemre segítse a magyar labdarúgó válogatottat.

A Telekom www.szurkoljszivbol.hu oldalán keresztül a drukkerek virtuális szívdobbanást küldhetnek a válogatott tagjainak. A szívdobbanás azonnal eljut a sportolókhoz, a Telekom ugyanis olyan SzurkolóSzíveket ad át a csapat tagjainak, amelyek a virtuális szívdobbanás elküldésével megdobbannak és felvillannak, így a sportolók azonnal tudják, hogy az emberek szorítanak értük.

Dobbanjanak a szívek, hogy érezze a csapat a szurkolói szeretet, a biztatást! Ráadásul a szívdobbantók között kisorsolják a válogatott tagjai által dedikált hivatalos mérkőzéslabdát!

Ne maradj le a legfontosabb gólokról!

A Telekom speciális megoldást fejlesztett a labdarúgás hazai szerelmeseinek: a Fociaréna alkalmazás használatával az OTP Bank Liga és a magyar válogatott mérkőzéseinek eredménye egyszerűen nyomon követhető, visszakereshető. A szurkolók a meccsek videóösszefoglalóit is megnézhetik röviddel a sportesemény után. A felhasználók kiválaszthatják kedvenc csapatukat is az AppStore-ból és Google Playből 2013. szeptember 4-től letölthető alkalmazás segítségével.

Kedvezményes roaming csomaggal oszthatod meg a foci élményét

A Telekom a magyar labdarúgó-válogatottat a bukaresti világbajnoki selejtezőre elkísérő futballrajongókra is gondolt: a meccset a helyszínen megtekintők számára kedvezményes mobilajánlatot dolgozott ki. A speciális ajánlat a mérkőzés napján, azaz 2013. szeptember 6-án vehető igénybe, és 50 MB roaming adatforgalmat tartalmaz. Aki az adott napon a meccs belépőjegyének sorszámát SMS-ben a 1430-as telefonszámra küldi, és ugyanezen a napon igénybe veszi a Travel & Surf M csomagot, annak a Telekom a csomag napi díját jóváírja.

További információ a www.telekom.hu oldalon.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik