Olvasóink harmada szerint Erwin Koeman csapata kijuthat a vb-re

Vágólapra másolva!
2008.09.11. 23:47
Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott szerda este 2–1-es vereséget szenvedett a nyári Eb-n is szerepelt svéd válogatott otthonában úgy, hogy a vendéglátók az első félidőben bizony pocsékul fociztak.
A nagyobb mérethez kattintson a képre!
A nagyobb mérethez kattintson a képre!
A nagyobb mérethez kattintson a képre!
A nagyobb mérethez kattintson a képre!

Erwin Koeman csapata győzelemre törően és támadólag lépett fel, más kérdés, hogy a második félidőben két megingást kihasználtak a svédek, és végül nekünk már csak a szépítés lehetősége maradt.

A találkozó másnapján aztán adta magát a kérdés: mi a véleménye a Nemzeti Sport Online olvasóinak a magyar válogatott teljesítményéről? Ahogy az várható volt, elég szoros végeredmény született, a csapat játéka megosztotta olvasóinkat.

A szavazók 38 százaléka úgy gondolta, hogy becsülettel küzdöttek a fiúk, de az ellenfél jobb volt. Olvasóink harmadát olyannyira meggyőzte a Koeman-gárda játéka, hogy már-már a dél-afrikai világbajnokságon látja a csapatot.

A harmadik helyezett vélemény a csalódottaké, szerintük nagy lehetőséget szalasztott el a magyar válogatott, így aztán lemarad a 2010-es év legnagyobb sporteseményéről.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik