Ma edzett, szombaton egymásnak feszül Koeman és Bilic válogatottja

Vágólapra másolva!
2008.05.30. 22:15
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Erwin Koeman megtartotta a Horvátország elleni barátságos mérkőzés előtti utolsó edzését. Eközben a horvát válogatott is megérkezett Magyarországra, Slaven Bilic a Megyeri úti stadionban vezényelt edzést csapatának.
A horvátok is gyakoroltak
Fotó: Meggyesi Bálint
A horvátok is gyakoroltak
A horvátok is gyakoroltak
Fotó: Meggyesi Bálint
A horvátok is gyakoroltak

Érdekes, de tétnélküli mérkőzésen feszül egymásnak a magyar és a horvát válogatott szombaton. Az egyik csapatnak új szövetségi kapitánya van, aki a feltérképezés időszakát éli a válogatott élén, és barátságos mérkőzésen teszteli a játékosait. Míg a másik együttes Európa elittornája előtt áll, s vérmes reményekkel utazik Svájcba, illetve Ausztriába.

Ugye nem kell leírni, hogy melyik együttesre melyik megállapítás igaz?

Erwin Koeman szövetségi kapitány a váci stadionban tartotta meg meccs előtti utolsó edzését. Az egy és negyedórás gyakorláson valamennyi kerettag ott volt. Ferenczi István viszont külön mozgott a többiektől, a csatárnak továbbra is a vádlijával akadnak gondok.

A pénteki vacsoránál a játékosok két társukat ünnepelték: Csizmadia Csaba és Vadócz Krisztián 23 éves lett.

A horvát válogatott is megérkezett Budapestre. Slaven Bilic válogatottja a Megyeri úti stadionban gyakorolt egy és negyedórán át. A foglalkozáson leginkább a szűkített játéktéren való játékot gyakorolták a horvát labdarúgók.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik