MLSZ: elfogadhatatlan a szlovének ellen nyújtott teljesítmény

Vágólapra másolva!
2008.03.27. 19:18
A Magyar Labdarúgó-szövetség közleményt adott ki, melyben elfogadhatatlannak minősítik a Szlovénia elleni barátságos mérkőzésen elszenvedett vereséget. Várhidi Péter szövetségi kapitánynak részletes elemzést kell készítenie a találkozóról, melyet a szövetség következő elnöki ülésén kell bemutatnia. A kapitány szerint a kulcsemberek hiányzása miatt alakult így a meccs.
Várhidi Péternek (balra) van miről beszámolnia a szövetségnek
Várhidi Péternek (balra) van miről beszámolnia a szövetségnek
Várhidi Péternek (balra) van miről beszámolnia a szövetségnek
Várhidi Péternek (balra) van miről beszámolnia a szövetségnek
A Magyar Labdarúgó-szövetség közleményt bocsátott ki, melyben kijelenti, elfogadhatatlannak tartja a magyar válogatott által nyújtott teljesítményt a szlovénok elleni barátságos meccsen.

A szövetség a játékosok lelketlen hozzáállását emelte ki, Várhidi Péter szövetségi kapitánytól részletes szakmai elemzést várnak a találkozóról, melyet a következő elnökségi ülésen kell bemutatnia.

Az 1–0-ra elveszített találkozón bekapott gólt a középpályán elkövetett hiba miatt kapta nemzeti csapatunk, Vass Ádám és Tőzsér Dániel nem értette meg egymást. A mester szerint a védelem jól végezte a dolgát a gólnál kiszolgáltatott helyzetbe kerültek.

„Védekezésben voltak hibáink, de olyan nagyok nem, mint amelyeket az elmúlt időszakban néha elkövettünk. A védelmünkkel, a csapategységgel nem volt gond, hiszen igaz helyzetet nem tudott kialakítani a szlovén válogatott, a gólt mi ajándékoztuk nekik” – védte meg fiait Várhidi.

Az edző szerint Gera és Hajnal nélkülözhetetlen a válogatottban, így a vereség oka is az ő hiányzásukban keresendő.

„Ők adják a fazont a csapat játékának, ők indítják el a támadásokat. Ha hiányoznak, nincs, aki megfelelően helyettesítse őket” – indokolta a rendkívül gyenge teljesítményt a mester.

A magyar válogatott legközelebb májusban lép pályára, így hosszú ideje lesz megemészteni a csapatnak a Szlovénia elleni vereséget.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik