Várhidi Péter nagyon büszke kétgólos győzelmet arató csapatára

Vágólapra másolva!
2007.10.13. 20:21
Elégedetten nyilatkozott Várhidi Péter szövetségi kapitány a Málta elleni 2-0-s győzelem után. A szövetségi kapitány a saját csapata mellett a vendégekét is dicsérte.
Gera Zoltán szép mozdulata után a kapufán csattant a labda
Németh Ferenc
Gera Zoltán szép mozdulata után a kapufán csattant a labda
Gera Zoltán szép mozdulata után a kapufán csattant a labda
Németh Ferenc
Gera Zoltán szép mozdulata után a kapufán csattant a labda

A magyar labdarúgó-válogatott szombat délután 2-0-s győzelmet aratott Málta legjobbjai ellen, ezzel hozta a kötelezőnek tartott három pontot.

Várhidi Péter szövetségi kapitány elégedett volt együttesével, kiemelte, hogy játékosai megmutatták, nagyon tudnak küzdeni.

„Málta legyőzése kötelezőnek számító feladat volt, és teljesítettük is. Az erre az évre tervezett feladatokat elláttuk, kialakult a csapat gerince, most már jöhet a tortára a hab, azaz az eredményességünkön is javíthatunk. Málta válogatottja igen jó, a futballt szó szerint játszó csapat, amely sokat fejlődött az elmúlt időszakban. Szép eredményeket ért el az utóbbi időben, de mi most felülmúltuk. Sok munka kell még ahhoz, hogy célba érjünk, de ez a győzelem is bizonyította, hogy jó úton járunk.” – nyilatkozta a kapitány.

A győzelmet Tőzsér Dániel gyönyörű szabadrúgása biztosította be, a középpályás is nyilatkozott az MLSZ hivatalos honlapjának.
„Sikerült jól eltalálnom a labdát a szabadrúgásnál, boldog vagyok, hogy az én gólommal biztosítottuk be győzelmünket – mondta. – Nem lehetett kérdés, hogy itthon tartjuk a három pontot, bár volt bennünk feszültség, hiszen most nagyon fontosnak tartottuk: bizonyítani tudjuk, hogy a kötelező feladatokat is el tudjuk végezni. Válogatott szinten ez a legjobb keret, amelyben valaha játszottam, mindenki örömmel jön a haza az együttesbe és bizonyítottuk, hogy tudunk is igazi csapatként dolgozni.”

Dusan Fitzel, a máltaiak kapitánya is dicsérte a mieinket, elmondása szerint a hazaiak azért győztek, mivel játékosaik képzettebbek.

EMLÉKEZTETŐ

C CSOPORT
MAGYARORSZÁG-MÁLTA 2-0 (1-0)
Helyszín: Szusza Ferenc-stadion
Nézőszám: 8000
Játékvezető: Karen Nalbandjan
Asszisztensek: Gegam Vardanjan, Arsak Knjazjan (örmények)
Tudósító: Petrovics Tamás
A KEZDŐCSAPATOK:
MAGYARORSZÁG MÁLTA
1 Fülöp 1 Haber
5 Szélesi 17 Scicluna
3 Vaskó 6 Dimech
4 Juhász R. 4 Said
14 Balogh B. 3 Azzopardi
6 Vass 11 Mallia
8 Tőzsér 8 Briffa
17 Filkor 7 Sammut
11 Gera 10 Woods
7 Dzsudzsák 9 Mifsud
9 Feczesin 13 Schembri
Szövetségi kapitány: Szövetségi kapitány:
Várhidi Péter Dusan Fitzel
Gólszerző: Feczesin (34.) Tőzsér (77.)
Csere: Filkor helyett Buzsáky (75.) Feczesin helyett Rajczi (83.) Dzsudzsák helyett Leandro (87.) illetve Sammut helyett Nwoko (66.) Schembri helyett Scerri (83.) Woods helyett Bajada (90'+1)
Sárga lap: Woods (10.), Juhász (52.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik