Várhidi Péter délután dönt az irányító-kérdésben

Vágólapra másolva!
2007.02.06. 12:24
Még mindig nem döntötte el Várhidi Péter szövetségi kapitány, hogy Sándor Györgyöt vagy Kanta Józsefet nevezze a kezdőcsapatba a Ciprus elleni válogatott mérkőzés előtt. A szakvezető csak a taktikai értekezlet előtt határoz ebben a kérdésben.
Hogy Kanta József...
Hogy Kanta József...
Hogy Kanta József...
Hogy Kanta József...

Kedd délután megvívja első mérkőzését a magyar labdarúgó-válogatott a ciprusi négyes tornán. Várhidi Péter legénysége először Ciprussal kerül szembe, majd az eredményektől függően szerdán Bulgária vagy Lettország együttesével mérkőzik.

A kezdőcsapatba jelölt játékosok délelőtt harminc percet mozogtak, a tartalékoknak viszont hatvan perces edzést vezényelt a szakmai stáb.

Tegnap a magyar válogatottnak a rossz idő miatt át kellett utaznia Nicosiába, most azonban Limasszolban is tűrhető volt az idő: bár a szél még erős, viszont süt a nap és kellemesebb a hőmérséklet.

A magyar kapitány tegnap kijelölte kezdőcsapatát, egy poszton azonban még nem döntött: az irányító középpályás helyén Sándor György vagy Kanta József szerepeljen. Várhidi Péter csak kora délután, a taktikai értekezlet előtt dönti el, hogy melyik futballista kapja meg a lehetőséget.

Dieter Hecking, a Hannover labdarúgócsapatának edzője egyébként megkérte Várhidi Pétert, hogy Huszti Szabolcsot csak a keddi mérkőzésen játszassa, a szerdai találkozóról - amennyiben lehetséges - adjon neki felmentést. A magyar szakember eleget tesz a kérésnek.

A Ciprus-Magyarország mérkőzésről online-tudósítás lesz az Nemzeti Sport Online-on.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik