• Sallai Roland 2-es osztályzatot kapott a Kickertől stuttgarti remekléséért. A Freiburg válogatott szélsője Babják Bencének részletesen elmesélte szombati gólját, gólpasszát és a harmadik találat előkészítését, de azt is, hogy a hajrára, amikor őt már lecserélték, mitől ült le a csapata.

Skaliczki László szerint komoly veszélyben van a kézilabda Bajnokok Ligája. A mesteredző lapunk szakértőjeként mondta el Roska Emese Boglárkának, hogy a vírus miatt egyre több meccs marad el, és pótlásuk egyelőre lehetetlen vállalkozásnak tűnik. Mindeközben a Norvégiából mérkőzés nélkül hazatérő Fradi-küldöttség legalább csütörtökig karanténba kényszerül...

Három trikót is hazavitt, ami Eddy Merckx óta a Tour de France-on senkinek sem sikerült. A Francia körversenyt 21 évesen hihetetlen módon megnyerő szlovén Tadej Pogacar portréját Kohán Gergely rajzolta meg.

És ha hétfő, akkor Népsport-melléklet 4 oldalon. Az 1930 bécsi osztrákveréssel, az 1950-ben Albániának lőtt 12 találattal, az 1970-es budapesti magyar–osztrákkal és ugyanabból az évből a botrányos súlyemelő-vb-vel.