Panathinaikosz: a szakmai stáb újra tárgyalt Németh igazolásáról

Vágólapra másolva!
2010.08.11. 11:57
A görög labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Panathinaikosz vezetősége kedden újra tárgyalt Németh Krisztián esetleges megszerzéséről, de más játékos, például a nigeri Moussa Maazou szerződtetésének lehetőségét is tanulmányozza.

Nikosz Niopliasz vezetőedző, Carlos Freitas technikai igazgató és Dimitrisz Gontikasz első alelnök keddi egyeztetésén újra csak arra jutott: Németh Krisztián ideális jelölt arra a csatárszerepre, amelyik még szabad a zöldeknél. Mindenképpen Németh igazolása mellett szól – írják az őt az AEK-nél már feltérképező görög elemzők –, hogy ékként és második csatárként egyaránt hatékonyan képes teljesíteni.

A tárgyalások a magyar futballista játékjogát birtokló Liverpoollal nem jutottak előrébb, görög információk szerint az angol klub tartja kétmillió eurós, illetve a játékjog felére érvényes legalább 1.2 millió eurós ajánlatát.

A Panathinaikosz nem feltétlenül szeretné kifizetni ezt az árat, éppen ezért más megoldásban is gondolkodik, és legújabban tanulmányozza a CSZKA Moszkva nigeri légiósa, a legutóbbi tavaszt a Monacóban töltő Moussa Maazou szerződtetésének lehetőségét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik