NS: „Ha bűnbak kell, ott egy magyar, nosza!”; Berki szenved, de szereti – szerda

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.17. 23:08
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Megyeri Balázs körön kívülre került a Greuther Fürthnél. Hogy a válogatott kapus miként éli meg a mellőzését, és miért épp mindig a magyarok járnak így, arról Sinkovics Gábornak beszélt.
Megyeri Balázs körön kívülre került a Greuther Fürthnél.
Hogy a válogatott kapus miként éli meg a mellőzését, és miért épp mindig a magyarok járnak így, arról Sinkovics Gábornak beszélt.

Tököli Attila Csertői Aurél árnyékában is remekül érzi magát, de nem zárja ki, hogy egyszer előbbre lépjen. A paksi másodedző Zombori Andrásnak azt is elmondta, hogy a Paksnak mennyi esélye van a nagyok, például a soron következő két ellenfél, a Ferencváros és a Videoton ellen.

Fradi vagy Vidi? A bajnoki versenyfutásról az élen álló két klub korábbi legendái mondták el a véleményüket. Abban Fenyvesi, Hrutka, Bánki, Karsai, Szabó József és Vadász is egyet ért, hogy az egymás elleni meccs sorsdöntő lehet. De vajon még mi?

Berki Krisztián még csak 35 éves lesz Tokióban, így a napnál is világosabb, hogy ezt az olimpiát még megpróbálja. Tornászbajnokunk a London óta eltelt hosszú időszakról, a sérülésekről és a mindennapi fájdalmakról is mesélt Kovács Erikának.

Nemcsak Fucsovics van a világon, hanem már Balázs Attila is a 150. hely felé araszol. Második számú teniszezőnk az előtte álló nagy ugrásról, az ITF future-tornák elhagyásáról is beszélt Mihályi Andrásnak..

Ha pedig szerda, akkor Hajrá, foci! melléklet 4 oldalon – női válogatottjaink hányattatásaival.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik