Légiósok: Vélhetően ő a legerősebb személyiség – Rossi Szoboszlairól

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2019.07.30. 12:07
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elmondta, miben látja a legnagyobb erősségét Szoboszlai Dominiknak, a Salzburg tehetségének.

Az olasz szakember a tribalfootball.com nevű portálnak beszélt a 18 esztendős magyar válogatott középpályásról, miután a labdarúgással foglálkozó honlap az Arsenal és a Juventus érdeklődése kapcsán megkereste Rossit.tribalfootball.com nevű portálnak beszélt a 18 esztendős magyar válogatott középpályásról, miután a labdarúgással foglálkozó honlap az Arsenal és a Juventus érdeklődése kapcsán megkereste Rossit.

„Szoboszlai Dominik szerencsés, hogy a családja és a mellette dolgozó ügynöke is segíti, a legjobbat szeretné neki, s rendre eszerint járnak el. Dominik ambíciózus, emellett okos és leleményes is, úgyhogy nem hinném, hogy elszállna a média túlzott nyomásától. Azt nem mondanám, hogy ő a legtehetségesebb, akivel az elmúlt hét évben találkoztam, viszont ami bizonyos és ami különbséget tesz, az az, hogy valószínűleg ő a legerősebb személyiség.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik