Légiósok: Nem ültünk fel a provokációiknak – Kalmár Zsolt

Vágólapra másolva!
2019.04.16. 13:56
Kalmár Zsolt szerint akár hét-nyolc góllal is nyerhetett volna csapata, a dunaszerdahelyi DAC a hétvégi bajnokin (Sered, 5–0), és a cél a következő fordulóban is a gólzáporos győzelem – a szlovák labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján a nagymihályi csapat (Zemplín Michalovce) lesz az ellenfél.

„Az igazat megvallva, nehezebb találkozóra számítottam, de a két korai találatunk könnyebbé tette az összecsapás menetét. Úgy gondolom, hogy végig a kezünkben tartottuk a meccset, akár hét-nyolcgólos sikert is arathattunk volna” – idézi a dunaszerdahelyi klubhonlap Kalmár Zsoltot, aki elmondta: a siker egyik kulcsa az volt, hogy felkészültek a szerediek agresszív futballjára.„Az igazat megvallva, nehezebb találkozóra számítottam, de a két korai találatunk könnyebbé tette az összecsapás menetét. Úgy gondolom, hogy végig a kezünkben tartottuk a meccset, akár hét-nyolcgólos sikert is arathattunk volna” – idézi a dunaszerdahelyi klubhonlap Kalmár Zsoltot, aki elmondta: a siker egyik kulcsa az volt, hogy felkészültek a szerediek agresszív futballjára.

„Egész héten készültünk arra, hogy a szerelési kísérleteik késni fognak néhány ütemet, és ha nincs a közelben a labda, akkor provokálni fognak bennünket. Mentálisan felkészültünk erre, így nem ültünk fel a provokációiknak” – mondta a meccsen büntetőből a kapuba találó középpályás.

S hogy mi következik most?

„Reméljük, hogy a hétvégén hasonló különbségű győzelmet aratunk majd a Nagymihály ellen is.”

A DAC a második, a házigazda Zemplín Mihalovce az ötödik helyen várja a 27. forduló szombati mérkőzését. A Slovan már megnyerte a bajnokságot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik