Légiósok: Lovrencsics újult erővel várja a bajnoki hajrát

Vágólapra másolva!
2013.04.02. 10:23
Lovrencsics Gergő, a Lech Poznan labdarúgócsapatának magyar légiósa úgy érzi, ismét olyan formában van, mint amikor a lengyel élvonalba igazolt. A 24 éves támadót erre az idényre vette kölcsön a Lech a Lombard Pápától.

„Rumak mester azt mondta, ha megnyerem az egy az egy elleni párharcokat, biztosan gólt lövök vagy gólpasszt adok – nyilatkozta a Pogon Szczecin 2–0-s legyőzése után Lovrencsics Gergő, aki gólpasszal vette ki részét a sikerből. – Azt hiszem, újra olyan formában vagyok, mint amilyenben voltam, amikor idekerültem. A legutóbbi két meccsünkön remekül ment a játék. De ez még nem jelent semmit, sok van hátra a szezonból.”Lovrencsics Gergő, aki gólpasszal vette ki részét a sikerből. – Azt hiszem, újra olyan formában vagyok, mint amilyenben voltam, amikor idekerültem. A legutóbbi két meccsünkön remekül ment a játék. De ez még nem jelent semmit, sok van hátra a szezonból.”

„Nem számít, hogy én voltam-e a legjobb a pályán vagy más. Nem az egyéni teljesítmény a fontos, hanem az, hogy győzzön a csapat. Ez most sikerült, így boldog vagyok” – tette hozzá a magyar támadó.

A Lech 20 forduló után második a tabellán, hátránya négy pont az éllovas Legia Warszawa mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik