Légiósok: Lang Ádám sikeresen debütált, edzője dicséri

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.13. 18:01
A helyi lapok és a francia második ligás Nancy vezetőedzője is elégedett a napokban kölcsönvett magyar labdarúgó, Lang Ádám bajnoki bemutatkozásával.

„Megítélésem szerint nagyon sikeres bemutatkozáson van túl – mondta Vincent Hognon a 11. helyezett Niort elleni idegenbeli, 0–0-ra végződő bajnoki mérkőzés utáni sajtótájékoztatón. – Azt nyújtotta, amit egy erős, jó felépítésű labdarúgótól elvárhatunk. Az első meccs alapján elmondhatom, pontosan ilyen játékost kerestünk. Reméljük, hasonló teljesítményre lesz képes a következő hetekben is, és segítségével egyre stabilabb lesz a védőjátékunk.” Vincent Hognon a 11. helyezett Niort elleni idegenbeli, 0–0-ra végződő bajnoki mérkőzés utáni sajtótájékoztatón. – Azt nyújtotta, amit egy erős, jó felépítésű labdarúgótól elvárhatunk. Az első meccs alapján elmondhatom, pontosan ilyen játékost kerestünk. Reméljük, hasonló teljesítményre lesz képes a következő hetekben is, és segítségével egyre stabilabb lesz a védőjátékunk.”

Noha az élvonalbeli Dijontól kölcsönvett Lang Ádám csupán néhány napja van új csapatával, a péntek esti találkozót máris végigjátszotta.

A húszcsapatos mezőnyben 20 játéknap után a 16. helyet elfoglaló Nancy legutóbb tíz fordulóval ezelőtt, szeptember 23-án úszott meg bajnoki mérkőzést kapott gól nélkül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik