Légiósok: Hidi újra győztes csapat tagja volt

Vágólapra másolva!
2017.12.17. 21:31
Hidi Patrikot sorozatban a harmadik mérkőzésén cserélték be az Oviedo labdarúgócsapatába, amely vasárnapi győzelmével már az ötödik helyen áll a spanyol másodosztályban.

Hidi Patrik a 90. percben állt be a Real Oviedóba – ahogy az előző két, ugyancsak megnyert mérkőzésükön is –, amely 1–0-ra nyert a Sevilla B otthonában a spanyol másodosztályban.Hidi Patrik a 90. percben állt be a Real Oviedóba – ahogy az előző két, ugyancsak megnyert mérkőzésükön is –, amely 1–0-ra nyert a Sevilla B otthonában a spanyol másodosztályban.

A Hapoel Beer-Seva Korhut Mihály nélkül kapott ki a Netanyától az izraeli bajnokságban.

Kecskés Ákos kezdőként 89 percet játszott a Termalica Niecieczában, amely 3–1-re kikapott Poznanban a lengyel élvonalban.

Megyeri Balázs még nem épült fel sérüléséből, Pintér Ádám viszont ott volt a Greuther Fürth keretében a Bundesliga 2. 18. fordulójában, igaz, nem cserélték be a Darmstadttal otthon 1–1-et játszó csapatba.

A Hajduk Split a sérüléséből lábadozó Futács Márkó nélkül verte meg 5–0-ra az Inter Zapresicet a horvát első osztályban.

Adorján Krisztián nem játszott a Partizani Tiranában, amely 5–0-s vereségbe szaladt bele a Luftëtari Gjirokastër otthonában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik