Légiósok: Fülöp Márton izomszakadással bajlódik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.03. 18:55
A görög élvonalban 3. helyen álló Aszterasz Tripolisz magyar kapusa, Fülöp Márton nem játszott csapata legutóbbi két bajnoki meccsén. A Nemzeti Sport Online megtudta, a futballista izomszakadást szenvedett.

Fülöp Márton az alkarjában szenvedett izomszakadást, ami miatt a Panioniosz és Atromitosz elleni bajnokit is ki kellett hagynia. A kapus édesapja és menedzsere, Fülöp Ferenc a Nemzeti Sport Online megkeresésére elmondta, fia jelenleg is kezelésekre jár, felépülése több hétig eltarthat.

Az Aszterasz kapusa abban bízik, hogy a PAOK elleni kupaelődöntőben (az első meccset idegenben április 17-én, a visszavágót április 27-én játsszák Fülöpék) már pályára léphet, de legkésőbb a bajnokság rájátszásos szakaszában, májusban mindenképp játszani szeretne.

A Lencse Lászlót is foglalkoztató Aszterasz a görög élvonalban jelenleg rosszabb gólkülönbsége miatt áll a 3. helyen a PAOK mögött. Az alapszakaszból még három forduló van hátra, a májusi, körmérkőzéses rájátszásban a 2–5. helyezett csapatok küzdenek a BL-szereplést érő második helyért, a többi csapat az El-ben szerepelhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik