Légiósok: Bogdán nem kapott gólt, csapata remek szériában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.29. 18:36
Bogdán Ádám (Hibernian) idegenbeli győzelemnek volt részese szombaton a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, míg Gyurcsó Ádám (Hajduk Split) értékes döntetlent ért el csapatával az éllovas Dinamo Zagreb ellen Horvátországban.

SKÓCIA. Bogdán Ádám egymás után a második bajnoki mérkőzésén nem kapott gólt, csapata, a 11. helyezett St. Mirren vendégeként nyerő Hibernian sorozatban a harmadik fordulóban gyűjtött be három pontot, és feljött a tabella második helyére.SKÓCIA. Bogdán Ádám egymás után a második bajnoki mérkőzésén nem kapott gólt, csapata, a 11. helyezett St. Mirren vendégeként nyerő Hibernian sorozatban a harmadik fordulóban gyűjtött be három pontot, és feljött a tabella második helyére.

PREMIERSHIP, 7. FORDULÓ
St. Mirren–Hibernian 0–1
Celtic–Aberdeen 1–0
Hamilton–Dundee 0–2
Hearts–St. Johnstone 2–1
Kilmarnock–Motherwell 3–1
Az élcsoport: 1. Hearts 19 pont, 2. Hibernian 14, 3. Kilmarnock 13, 4. Celtic 13

HORVÁTORSZÁG. A spliti Poljud Stadionban 21 472 néző volt szemtanúja a Hajduk és a veretlenül éllovas Dinamo örökrangadójának, amelyen Gyurcsó Ádám kezdett a hazaiaknál. A 92. percbeli fejbe dobásáig, kényszerű lecseréléséig több veszélyes akciónak is részese volt, de gólt sem ő, sem más nem szerzett. A rossz bajnoki kezdés után a Hajduk ötös veretlenségi sorozatban van.

1. HNL, 9. FORDULÓ
Hajduk Split–Dinamo Zagreb 0–0
Az élcsoport: 1. Dinamo Zagreb 21 pont, 2. Osijek 17, 3. Lok. Zagreb 16 (8), ...6. Hajduk Split 11

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik