Hannover: „Nem kérdéses, továbbra is számítunk Husztira"

Vágólapra másolva!
2014.05.15. 18:02
null
Nem akarnak lemondani Huszti Szabolcs szolgálatairól (Fotó: Reuters)
Nem kérdéses a súlyos büntetés, de nem kérdéses az sem, hogy a magát önkényesen szabadságoló Huszti Szabolcsra továbbra is számít a Hannover labdarúgócsapata – derült ki Martin Kind klubelnök szavaiból.

 

„Nem döntheti el egyedül, mikor megy szabadságra, ez a csapattal szemben nem fair – idézi a Hannoversche Allgemeine Martin Kindet, akinek feltették a kérdést: a történtek után hogyan viszonyulnak a magyar játékoshoz? – Nem kérdéses, továbbra is számítunk rá."

A sportigazgató leszögezte: megbüntetik a magyar légióst, méghozzá a havi fizetését alapul véve, és az összeg bizonyosan magasabb lesz, mint a médiában napvilágot látott húszezer euró.

Mint emlékezetes, Huszti Szabolcs a német bajnokság befejezése után szabadságra ment, nem maradt ott a csapat hírverő mérkőzéseire, amiből a német médiában „ügy" kerekedett.

Huszti a Nemzeti Sportnak elmondta: előre tájékoztatta a vezetőséget arról, hogy nagyon kifárasztotta a szezon, ezért szabadságra megy, ám ha ennek ellenére úgy döntenek, megbüntetik, vállalja a következményeket – és a történtek ellenére akár a szerződéshosszabbításra is kész.

A magyar játékos szerződése jövő nyáron jár le a német klubnál, amelyet a nemrég véget ért idényben tíz góllal és kilenc gólpasszal segített hozzá a bennmaradáshoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik