DAC: a szurkolók szavaztak, Kalmár lett az ősz legjobbja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.07. 10:06
A szurkolói szavazáson Kalmár Zsolt lett az ősz legjobbja a DAC labdarúgócsapatánál.

A gárda hivatalos honlapján kihirdetett voksoláson a második a szintén magyar Vida Kristopher lett – míg Kalmár Zsolt a szavazatok 37 százalékát kapta meg, addig Vida 23 százalékkal lett „ezüstérmes”. Érdekesség, hogy az előző idényben kiírt szavazáson is épp a magyar válogatott támadó diadalmaskodott, s akkor ugyancsak a voksok 37 százalékát zsebelte be.

Kalmár Zsolt a jelenlegi kiírásban a bajnokságban összesen 15 meccsen lépett pályára, ezeken négyszer volt eredményes, emellett kiosztott öt gólpasszt is.

„Mindenkinek meg szeretném köszönni, aki szavazott rám. Úgy gondolom, hogy a sikereinket közösen, csapatként értük el. Nagyon örülök, hogy ismét én lettem az ősz legjobbja, de szerintem az együttesből bárki megérdemelte volna a díjat, hiszen nagyszerű teljesítményt nyújtottunk” – mondta a díj átvételekor Kalmár.

„Nagyszerű érzés. Még nem volt ilyenben részem, és remélem, hogy tavasszal ugyanezt a formát tudom nyújtani. A legutóbbi tavasz során buta eltiltások miatt elég sok mérkőzést hagytam ki. Bízom benne, hogy ezúttal nem így lesz.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik