Bundesliga: a szaklap olvasóinál Gulácsi nincs a top 3-ban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.10. 22:15
A tekintélyes Kicker magazin olvasóinak szavazatai alapján Gulácsi Péter, az RB Leipzig magyar válogatott játékosa az őszi szezon 6. legjobb kapusa volt a Bundesligában. A német drukkerek Sven Ulreichet, a Bayern München kapuvédőjét látták a legjobbnak.

Gulácsi Péter tarolt az őszi teljesítményével a Kickernél: az osztályzatok és a nívós lap szakíróinak véleménye alapján is ő volt a Bundesliga legjobb kapusa. Az RB Leipziggel nemrégiben szerződést is hosszabbító magyar futballista a Kicker olvasóit azonban nem győzte meg, a mintegy 43 ezer szavazó véleménye szerint csak a hatodik a kapusok őszi rangsorában.osztályzatok és a nívós lap szakíróinak véleménye alapján is ő volt a Bundesliga legjobb kapusa. Az RB Leipziggel nemrégiben szerződést is hosszabbító magyar futballista a Kicker olvasóit azonban nem győzte meg, a mintegy 43 ezer szavazó véleménye szerint csak a hatodik a kapusok őszi rangsorában.

A német lap olvasói a legjobbnak a Manuel Neuert helyettesítő Sven Ulreichet látták, míg a dobogóra Ralf Fährmann (Schalke 04) és Lukás Hrádecky (Eintracht Frankfurt) fért még fel. Gulácsi előtt végzett a szavazáson Jirí Pavlenka (Werder Bremen) és Timo Horn (1. FC Köln) is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik