Sallai Roland: Jó meccseim voltak, de fontos, hogy a bizalmat is megkapom

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2024.02.23. 10:33
SC Freiburg - RC Lens
Sallai Roland (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, a magyar válogatott Sallai Roland duplázott a francia Lens ellen csütörtökön az Európa-liga rájátszásában, csapata, a Freiburg pedig ennek segítségével továbbjutott a nyolcaddöntőbe.

 
A gól nélküli odavágót követően Sallai Rolandék kétgólos hátrányba kerültek csütörtökön a francia Lensszal szemben, ám a magyar válogatott támadó a hajrában két gólt is szerzett, kiharcolva ezzel a hosszabbítást. A kétszer tizenöt perc aztán a németek sikerét hozta, Sallai pedig a mindent eldöntő gólból is kivette a részét. Nem csoda, hogy ő lett a meccs embere. A lefújást követően a klub honlapjának nyilatkozott. 

Természetesen örülök, hogy két gólt szereztem és ezzel hozzájárultam a továbbjutáshoz, de csapatként még fontosabb, amit véghez vittünk. Megmutattuk, hogy bármekkora bajban vagyunk, vissza tudunk jönni egy meccsbe. Megyünk tovább, várjuk a következő ellenfelet!” – kezdte értékelését szerényen Sallai Roland.

Jó formában vagyok, jó meccseim voltak, de fontos, hogy az edzőmtől is megkapom a bizalmat. Minden meccsen meg akarom mutatni, mi rejlik bennem, és mindent megteszek, amit a csapat kér tőlem. Mindenesetre most az a legfontosabb, hogy regenerálódjunk, és készüljünk az Augsburg elleni következő bajnokira” – zárta nyilatkozatát a magyar válogatott támadója. 

Sallai ebben az idényben élete egyik legjobb teljesítményét nyújtja: 25 meccsen 8 gólt és 2 gólpasszt jegyez. 

EURÓPA-LIGA
A NYOLCADDÖNTŐBE JUTÁSÉRT, VISSZAVÁGÓ
Freiburg (német)–Lens (francia) 3–2 (Sallai 68., 90+2., Gregoritsch 99., ill. Pereira da Costa 28., Wahi 45+2.) – hosszabbítás után
Továbbjutott: Freiburg 32-es összesítéssel


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik