Légiósok: Szalai Attiláért 12 millió eurót fizet a Hoffenheim – sajtóhír

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2023.07.21. 16:16
null
Szalai Attila hamarosan a Bundesligába igazolhat (Fotó: Getty Images)
A német Sky Sport újságírója, Florian Plettenberg a Twitter-oldalán közölte, hogy a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hoffenheim körülbelül 12 millió euróért szerzi meg a török Fenerbahce magyar válogatott védője, Szalai Attila játékjogát. A 25 éves játékos most vasárnap vagy jövő héten már át is eshet az ilyenkor megszokott orvosi vizsgálatokon.

 

Szalai Attila klubváltásáról már régóta lehetett olvasni a nemzetközi sajtóban, számos topligás csapat is érdeklődött iránta. Sokáig azt lehetett hinni, hogy az Union Berlin lehet a befutó, ám ezt német források hamar cáfolták. Július 19-én szerdán sajtóhírekre hivatkozva írtuk meg, hogy a Hoffenheim ajánlatot tett a védő játékjogáért, s egy nappal később a Fenerbahce hivatalos közleményben jelezte: a magyar labdarúgó engedélyt kapott arra, hogy tárgyalásokat folytasson az átigazolásáról.

Most Florian Plettenberg révén újabb sajtóhír érkezett Szalairól: úgy tudja, körülbelül 12 millió eurót fizethet érte a Hoffenheim, és a védő most vasárnap vagy jövő héten már át is eshet az ilyenkor megszokott orvosi vizsgálatokon. Azt is írja, hogy az utolsó részleteket még egyeztetni kell, de az üzlet megköttetik.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik