Légiósok: már a hétvégén eldőlhet Sallai Roland sorsa

Vágólapra másolva!
2023.07.28. 17:57
null
Sallai Roland iránt az olasz Bologna érdeklődik (Fotó: Getty Images)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Bologna szeretne szélsőjátékost igazolni. Az első számú jelölt a német Freiburgban játszó Sallai Roland.

 

A csakfoci.hu szúrta ki az olasz Tuttobolognaweb hírét, miszerint a Bologna érdeklődik Sallai Roland iránt.

Thiago Motta, az olasz klub edzője még két támadót szeretne csapatába. A Bologna listájának élén a svájci Dan Ndoye áll. A Nice játékosa mellett érdeklődnek Adam Karabec és Santiago Pierotti iránt is, de az álomigazolás az olasz sajtó szerint a magyar válogatott játékosa, Sallai Roland lenne, aki technikailag és fizikailag is kiemelkedő játékos lehetne az olasz klubban.

A 26 éves magyar szélsőt nagyon szeretik Bolognában, azonban attól tartanak, hogy a játékos megszerzése túl sokba kerülne. Az olasz klub vezetősége először egy kölcsönajánlatot küldött a Freiburgnak, amely tartalmaz egy későbbi opcionális 10 millió eurós vételárat is. A Freiburg azonban legalább 15 milliót szeretne Sallaiért, ráadásul kötelező jelleggel.

A Bologna most újabb ajánlattal készül a német klubnak. Ebben plusz összeget is fizetne a kölcsönvételért, sőt, a Freiburgnak visszavásárlási joga is lenne. Erre az ajánlatra a német klub valószínűleg még a hétvégén válaszol majd.

Korábbi hírek szerint egyébként a Freiburg ezen a nyáron nem szeretne megválni a 26 éves magyar válogatott játékostól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik