Légiósok: olvasóink többsége Liverpoolba küldené Szoboszlait

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.06.30. 14:06
null
Szoboszlai Dominik 2019-ben még Erling Haalanddal együtt járt az Anfielden, amikor a Salzburg 4–3-ra kikapott a Liverpooltól (Fotó: AFP, archív)
Csütörtökön egy hosszabb elemzéssel jelentkeztünk Szoboszlai Dominik átigazolási ügyével kapcsolatban, és olvasóinkat is megkérdeztük, a három legvalószínűbb opció közül melyiket tanácsolnák a magyar válogatott középpályásának.

 

 

Több mint nyolcezren válaszoltak szavazatukkal a Szoboszlai Dominik lehetséges jövőjét firtató cikkünkben arra a kérdésre, mit tanácsolnának a Leipzig középpályásának.

Péntek 12 óráig a legtöbben, több mint 3300-an arra a lehetőségre kattintottak, hogy „menjen Liverpoolba!”. De csak alig 300 szavazattal nyert ez az opció a „Maradjon Lipcsében!” előtt. A szavazást pedig nem zártuk le, tehát még akár módosulhat is az állás. Azt, hogy a Newcastle-ba szerződjön, kevesebb mint 1500-an javasolnák.

Mint arról beszámoltunk, a Liverpool folyamatosan tárgyal az RB Leipziggel Szoboszlai jövőjéről, és ma akár megállapodás is születhet.

Szoboszlai egyébként a pályafutása során eddig egyszer játszott tétmeccsen Liverpoolban, az Anfielden, amikor a Red Bull Salzburg 4–3-as vereséget szenvedett az angol csapattól a Bajnokok Ligája 2019–2020-as kiírásának csoportkörében (kezdőként 70 percet játszott, míg a 2–0-ra elveszített salzburgi visszavágón a 90. percben cserélték le).

SZAVAZÁS

Ön mit tanácsolna Szoboszlai Dominiknak?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik