Légiósok: Bajner Bálint visszatérhet Dortmundba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.06. 13:00
null
Bajner Bálint újra magára öltheti a Borussia Dortmund mezét
Az NSO információi szerint Bajner Bálint visszatérhet a Borussia Dortmundhoz. A játékos képviselője már tárgyal a német klubbal, amely a második csapatában számítana a csatárra.

A Bajner ügyeit intéző Kozák Attila az NSO-nak elmondta, az elmúlt napokban a német harmadosztályú Carl Zeiss Jenánál próbajátékon lévő csatár hamarosan a BVB második csapatával készül majd. Mivel a klub vezetőségéből többekkel jó viszonyt ápol, jó esély van arra, hogy a német negyedosztályban szereplő második csapathoz kerül.

A csapat célja, hogy felkerüljön a harmadosztályba, és ha úgy látják, hogy ebben a 2012 és 2014 között már a klub alkalmazásában álló (az első csapatban egy bajnoki szereplő) magyar a segítségükre lehet, szerződést ajánlhatnak neki.

Ha Bajner aláír, jó eséllyel részt vehet a Bundesligában szereplő első csapat edzésein is.

Bajner legutóbb az olasz Modenában szerepelt, amelynél januárban közös megegyezéssel szerződést bontott, azóta nincs csapata. Ügynöke, Kozák Attila a Nemzeti Sport Online-nak akkor azt nyilatkozta, hogy ha Bajner az anyagi szempontokat helyezné előtérbe, biztosan hazajönne, de inkább szerződne a német vagy az angol harmadosztályba alacsonyabb fizetésért, mert szakmailag azokban a ligákban nagyobb fejlődési lehetőséget lát.

A 26 esztendős támadó a Modenánál eltöltött fél évet megelőzően játszott többek között a Borussia Dortmundnál, az Ipswich Townnál, a Notts Countynál és Pakson is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik