Bursaspor: Dzsudzsák fizetését csökkentenék, különben…

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.17. 10:49
null
Dzsudzsák Balázs fizetését állítólag csökkentené a Bursaspor (Fotó: Twitter)
Török sajtóértesülések szerint az anyagi gondokkal küszködő Bursaspor csökkentené egyik legjobban kereső játékosa, Dzsudzsák Balázs fizetését. A játékos ügynökségének nincs információja arról, amit a török sajtóban írnak.

 

Januárban már írtunk a Bursaspor állítólagos pénzügyi gondjairól, melyek Dzsudzsák Balázst is érinthetik, ám akkor Vörösbaranyi József, a magyar szélső menedzsere azt mondta, hogy ügyfelével szemben már rendezte tartozását a klub.

Néhány nappal ezelőtt megírtuk, hogy a Nemzeti Sport Online török forrásai szerint a Bursaspor továbbra is csúszik a fizetések egy részével, és a tartozás rendezésére már felszólítást is kapott az egyesület.

A török sajtóban felröppenő legfrissebb hírek szerint Dzsudzsák fizetését csökkentené a Bursaspor. A magyar válogatott játékos a bónuszok nélkül évente legalább 1.7 millió eurót keres, ám az eddig nyújtott teljesítményét sok kritika érte – 22 bajnoki mérkőzésen csak három gólt és öt gólpasszt jegyzett –, s a klub vezetősége nincs róla meggyőződve, hogy Dzsudzsákra érdemes ennyi pénzt áldozni.

A Bursaspor elnöksége hamarosan felveszi a kapcsolatot a játékos menedzserével az üggyel kapcsolatban. Dzsudzsák megállapodása 2019-ben jár le a klubnál.

A törökök azzal a lehetőséggel is számolnak, hogy a 29 esztendős futballista nem egyezik bele a szerződésmódosításba. Ebben az esetben Dzsudzsák elhagyhatja jelenlegi csapatát, a helyére pedig a Mersin Burkina Fasó-i támadója, Préjuce Nakoulma érkezhet a Bursasporhoz – méghozzá ingyen és sokkal alacsonyabb bérért.

Megkerestük Dzsudzsák ügynökségét, ahonnan azt a tájékoztatást kaptuk, hogy sem nekik, sem a játékosnak nincs információja arról, amit a török sajtó ír.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik