Válogatott: braunschweigi terepszemlén a másodedző

Vágólapra másolva!
2016.02.27. 12:16
A Bild úgy tudja, hogy Andy Möller, a magyar labdarúgó-válogatott másodedzője a vasárnapi Braunschweig–FSV Frankfurt német másodosztályú bajnokin személyesen teszi tiszteletét, hogy szemügyre vegye a vendégek magyar légiósa, Kalmár Zsolt teljesítményét.
„Természetes, hogy a maximumot szeretném nyújtani, de mindenekelőtt arra koncentrálok, hogy a csapatot újabb győzelemhez segítsem” – reflektált a látogatás hírére Kalmár.

„A St. Pauli ellen jól teljesített” – válaszolta Tomas Oral, a frankfurtiak vezetőedzője arra a kérdésre, hogy az előző fordulóhoz hasonlóan ismét a kezdőbe jelöli-e a magyar középpályást.

A Braunschweig 33 ponttal a hatodik, míg az FSV Frankfurt 26 ponttal a tizennegyedik helyen áll a 23. forduló előtt. Kalmár a 22. fordulóban kezdőként végig a pályán volt a St. Pauli elleni 3–1-es győzelem alkalmával.

Kalmár a több játéklehetőség reményében a téli átigazolási időszakban szerződött a RB Leipzigtől a frankfurtiakhoz. A lipcseieknél az őszi szezonban négy bajnokin csereként összesen 68 percet játszhatott, új klubjában mindhárom eddigi mérkőzésen lehetőséget kapott. Először a kispadról szállt be 21 percre, a legutóbbi két bajnokin viszont már végig a pályán volt.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik