Légiósok: Gyepes egyre közelebb a malajziai visszatéréshez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.18. 11:22
Gyepes Gábor közel áll ahhoz, hogy újra Malajziában futballozzon, és azt sem tartja kizárhatónak, hogy korábbi klubjánál, a Sarawak Crocsnál folytassa a karrierjét.

„Nem titkolom, úgy tervezem, hogy visszatérek Malajziába – idézi Gyepest a malajziai fourthofficial.com. – Két lehetőségem van. Vagy folytatom a karrieremet itt, vagy a családommal maradok Magyarországon. Ám még játszanék, ezért a malajziai lehetőség felé hajlok. Az ügynököm dolgozik az ügyön, de klubneveket még nem mondhatok. Csak annyit, hogy közel a megegyezés."

Gyepes nem zárkózott el attól, hogy visszatérjen a Sarawakhoz, amelytől vitatott körülmények között távozott, s korábban a pereskedést is emlegette jogai érvényesítése érdekében.

„Sajnáltam, hogy el kellett jönnöm, élveztem ott a játékot, a szurkolók fantasztikusak. Ám a klub lejtmenetbe került, többen elmentek. Ha megfelelő ajánlatot tesznek, minden oké, de ők sem költekezhetnek túl. A szezon azonban hosszú, van még idő arra, hogy összeszedje magát a Crocs" – mondta Gyepes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik